Apotheek Schagen – Schagen

Apotheek Schagen

Zuiderweg/Nieuwstraat 23/69 1741NA Schagen Tel:0224 297979

Wilt u patiënt worden?

ACN | apotheek Schagen

Wij zijn per direct op zoek naar leuke enthousiaste apothekersassistente die voor 24-36 uur per week ons team komt versterken.

Interesse? Kijk hier voor meer informatie.

 

Medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt!

Als cliënt van ACN apotheek Schagen kunt u vanaf nu 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicijnen afhalen via de afhaalautomaat.

Wilt u gebruik maken van deze service klik hier

 

Aangepaste/wijziging openingstijden

  • Wegens personeelstekort is de locatie Nieuwstraat tot nader order van maandag tot en met vrijdag alleen geopend van 14 uur tot 17 uur.
    Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard terecht op onze locatie op de Zuiderweg.

Visie van ACN apotheken

“Farmaceutische zorg is meer dan alleen de distributie van geneesmiddelen”

De medewerkers van ACN apotheken streven ernaar om farmaceutische zorg te leveren in een prettige omgeving, zowel voor klanten als voor medewerkers.

Wij proberen farmaceutische zorg in de dagelijkse werkzaamheden zodanig te integreren dat het een vast onderdeel van ons werk betreft. Onze zorg voor patiënt en geneesmiddel omvat het gehele traject van voorschrijven tot gebruik. In alle sectoren spelen wij een rol.

Het is onze taak de patiënten te laten zien dat een goede begeleiding bij en informatie over geleverde medicijnen bijdraagt tot een betere kwaliteit van leven, bij ziekte en ongemak. De klanten moeten daarbij goed en prettig geholpen worden. De wachttijden aan de balie proberen we zo kort mogelijk te houden, anderzijds vragen wij begrip voor een correcte afhandeling. Voor privacygevoelige vragen en voor diverse instructies, gebruiken wij de spreekkamer. Op verzoek van arts of klant kan er aan huis bezorgd worden.